Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Zamówienia publiczne

ZAPYTANIE OFERTOWE: KONTROLA STANU TECHNICZNEGO KANALIZACJI DESZCZOWEJ ZEWNĘTRZNEJ

17.06.2016
ZAPYTANIE OFERTOWE: KONTROLA STANU TECHNICZNEGO KANALIZACJI DESZCZOWEJ ZEWNĘTRZNEJ

Przetarg rozstrzygnięty, do realizacji przedmiotu zamówienia wybrano ofertę Firmy Usługowo-Handlowej AS-EKO Przemysław Przywara z siedzibą w Tomaszowie Mazowieckim....

ZAPYTANIE OFERTOWE NA WYKONANIE POSADZKI Z ELASTYCZNEJ WYKŁADZINY PODŁOGOWEJ

06.06.2016
ZAPYTANIE OFERTOWE NA WYKONANIE POSADZKI Z ELASTYCZNEJ WYKŁADZINY PODŁOGOWEJ

Przetarg rozstrzygnięty, wybrano ofertę Firmy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Jacek Świątek z siedzibą w Łodzi ul. Tomaszowska 147 A, do realizacji przedmiotu zamówienia....

ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP I DOSTAWĘ FABRYCZNIE NOWEGO SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO WRAZ OPROGRAMOWANIEM

08.04.2016
ZAPYTANIE OFERTOWE NA ZAKUP I DOSTAWĘ FABRYCZNIE NOWEGO SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO WRAZ OPROGRAMOWANIEM

Przetarg rozstrzygnięty, wybrano ofertę Firmy Saletech Sp. z o.o z siedzibą w Bolesławcu ul. Łokietka 10, do realizacji przedmiotu zamówienia....

ZAPYTANIE OFERTOWE - PRZEDMIOT ZAMOWIENIA - SALA LEKCYJNA - PRZYGOTOWANIE PODŁOŻA ŚCIAN I SUFITU

14.04.2015
ZAPYTANIE OFERTOWE - PRZEDMIOT ZAMOWIENIA - SALA LEKCYJNA - PRZYGOTOWANIE PODŁOŻA ŚCIAN I SUFITU

Przedmiot zamówienia Sala lekcyjna - przygotowanie pod łoża ścian i sufitu (skrobanie, gruntowanie), po łożenie siatki zbrojącej na suficie o pow. 56 m2, oraz położenie gładzi gipsowej na ścianach i suficie o powierzchni ok. 117 m 2...