Klauzula informacyjna
KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się
30-10-2014

Nauczyciel kształcenia zawodowego w zawodach technik dróg i mostów kolejowych oraz technik transportu kolejowego w technikum dziennym dla młodzieży

Stan postępowania: Otwarty

dodano: 30-10-2014

Treść oferty

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 5 w Łodzi, ul. Drewnowska 88 poszukuje osób zainteresowanych podjęciem pracy na stanowisku nauczyciela kształcenia zawodowego w zawodach technik dróg i mostów kolejowych oraz technik transportu kolejowego w technikum dziennym dla młodzieży.

Wymagania konieczne:

  • ukończenie studiów wyższych na kierunku budowlanym/ transportowym lub
  • ukończenie studiów wyższych na kierunku budowlanym/ transportowym i doświadczenie w pracy w branży budowlanej lub transporcie kolejowym lub
  • ostatni rok studiów wyższych na kierunku budowlanym/ transportowym.

Warunki zatrudnienia:

umowa o pracę w różnym wymiarze preferowanym przez kandydata na podstawie Kodeksu Pracy lub Karty Nauczyciela

Wynagrodzenie: wg stawek MEN

Poszukujemy kandydatów do prowadzenia zajęć w następujących obszarach tematycznych:

Obszar 1.

  1. Sporządzanie kosztorysów w budownictwie
  2. Przygotowywanie dokumentacji przetargowej w budownictwie

Obszar 2.

  1. Planowanie przewozów pasażerskich i towarowych
  2. Planowanie i realizacja przewozu osób, przesyłek i ładunków

Obszar 3.

  1. Organizowanie robót związanych z budową i utrzymaniem dróg kolejowych

Obszar 4.

  1. Organizowanie robót związanych z budową i utrzymaniem kolejowych obiektów mostowych

Oferty prosimy kierować na adres:

91-008 Łódź, ul. Drewnowska 88

lub na adres mailowy: zspch5@interia.pl

Telefon kontaktowy: 42 654 03 71

Więcej informacji o szkole na stronie

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkół Ponadpodstawowych nr 5 im. Króla Bolesława Chrobrego w Łodzi
data: 30-10-2014
data: 30-10-2014
data: 30-10-2014
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

    Statystyka odsłon tej strony:

    Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 5